Hoe kom ik met de trein in norden(duisland)?

Ik wil vanaf station Amersfoort met de trein naar norden. Ik weet niet of ik in amersfoort al een kaartje naar norden kan kopen. Of dat ik eerst een kaartje naar het dichtsbijzijnde station in nederland moet kopen. En weet niet waar ik heen moet reizen. Friesland of groningen. Ik kan het niet vinden op internet

Weet jij het antwoord?

/2500

De website van de Deutsche Bahn kan je goed advies geven, en daar kun je ook kaartjes kopen (lang vantevoren boeken is waarschijnlijk goedkoper). Waarschijnlijk kan het vanaf Amersfoort met één overstap, in Rheine. Aanvulling: korte zoekactie, reistijd iets meer dan 4 uur, 1 overstap in Rheine, ticketprijs 39-69 euro afhankelijk van precieze vertrektijd. Toegevoegd na 5 minuten: Aanvulling 2: Deutsche Bahn accepteert tegenwoordig geloof ik ook Nederlands Internetbankieren.

Bronnen:
http://reiseauskunft.bahn.de/

Ga naar nsinternationaal.nl, vul daar Amersfoort en Norden in en de datum van de heen- en terugreis. Dan rolt er een reis uit. De reis duurt tussen 4:30 en 5:30. De reis gaat of via Groningen en Leer(D) of rechtstreeks naar Duitsland (Rheine) waar je moet overstappen. Prijs enkele reis ongeveer 40 Euro Toegevoegd na 1 minuut: Nog vergeten: je kunt ook direct een kaartje kopen op de site.

Bronnen:
www.nsinternationaal.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100