Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik online in checken bij luchtmaatschappij tailwind?

Wij zijn momenteel in turkije, en kunnen niet in checken via onze luchtmaatschappij tailwind is dat een groot probleem bij de duane? (of hoe je dat ook schrijft)

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Vakantie
8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Online inchecken kan alleen als je je vlucht hebt geboekt bij / vliegt met Thomas Cook Airlines; dat weet je als je vluchtnummer begint HQ. Als die begint met TWI dan is je retourvlucht rechtstreeks geboekt bij Tailwind. Dan kun je alleen inchecken op het vliegveld.

Online inchecken kan meestal pas tussen de 36 en 24 uur voor vertrek. Lukt het dan nog niet dan zul je na aankomst op de luchthaven aan de balie moeten inchecken. Inchecken begint 2 uur voor vertrek van de vlucht en sluit 45 minuten voor vertrek.

Voor de douane maakt het niet uit of je wel of niet bent ingecheckt. Die kijken alleen naar de goederen die je wil uit- of invoeren in een land. De grenspolitie daarentegen moet een boardingpass zien, anders mag je niet naar de transithal (die ruimte achter de controle waar je taxfree aankopen kunt doen). Die ruimte mag alleen betreden worden door reizigers of medewerkers.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding