Hoe duur is een jacht huren op Mallorca?

Dit jaar naar Mallorca geweest met de vriendengroep. Erg goed ervaren en gaan volgend jaar terug. We zaten eraan te denken om volgend jaar gek te doen en een jacht te huren waar we overdag op kunnen chillen en 's nachts kunnen slapen. We gaan dan met 6 tot 8 man. Willen een week of 10 dagen gaan. Hoeveel zou dit kosten in totaal? Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Reken op 25.000 tot 30.000 voor een jacht voor 8 personen. Daar komt de brandstof nog bij en dat is bij dit type boten niet mis. Het verbruik ligt met gemak rond de 50 liter per motor per uur (diesel) Op http://www.charterworld.com/ heb ik gezocht voor een dergelijke boot in de lokatie Ibiza. Op Mallorca kun je ongetwijfeld ook jachten huren en zal de prijs vergelijkbaar zijn.

Een zeil jacht vooreen week kost zo 7000€ 14000€voor een week . Dan heb ik over zeg een bavaria 36ft dat heb je bij 8 mensen wel nodig . Die heeft 2 achter hutten dus voor 4 personen . Een Voorhut voor 2 en in de salon kunnen er tweeslapen . Iets groter zou meer relaxed zijn dus een 38 of 40 ft . Ja in Spanje heb je vaar bewijs nodig een mooi doel voor in komende maanden te halen . Kijk eens bij Sunsails Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100