Zou een tocht te voet van friesland tot portugal mogelijk zijn zo veel mogelijk langs het strand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarom niet? Waar een wil is, is een weg. Eén van mijn kinderen is met drie vrienden van Friesland naar Valencia gelopen, dus Portugal zal ook wel haalbaar zijn. Je moet je uiteraard wel goed op zo'n voettocht voorbereiden o.a. veel trainen; hele goede wandelschoenen en wandelsokken kopen; goede kaarten; (niet te veel) lichtgewicht bagage etc. En .... Je moet voldoende tijd hebben.

Ik denk het wel; tegenwoordig is bijna alles mogelijk! Je moet dan gewoon langs de kusdt blijven lopen tot aan in Portugal.

Natuurlijk is dit mogelijk! Als ik zelf op Google Earth kijk tenminste. Je zal er op sommige plekke toch echt afmoeten, zoals bij Zeeland of Zeebrugge, maar verder is de kustlijn er in meer of mindere mate voor geschikt. Dat neemt niet weg dat het een roteind is natuurlijk.... ;-)

Dat is zeker mogelijk, aangezien er geen grenzen meer bestaan binnen de EU. Alleen lastig met kliffen e.d.g. en je moet wel even de tijd er voor nemen :P.

Natuurlijk volg de kust richting Belgie dan Frankrijk Spanje en je komt vanzelf in Portugal. Zal te voet wel ff duren denk ik

je kunt van friesland naar de paaseilanden lopen, zo min mogelijk in het water...

Omdat je zegt zov33l mogelijk, moet het kunnen. Maar langs de afsluitdijk is al niet veel strand, en bij de rivier-mondingen zul je ook even het strand af moeten.