Wanneer kun je het beste bolbloemen bekijken?

De Poolse moeder van een vriendin wil graag eens naar Nederland komen om de bloeiende bollen te zien. Wanneer kan ze het beste komen, en waar kan ze het beste heen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Informeer even bij een vvv in de bollenstreek hoe de bollen er bij staan op dit moment en op welke tijd de hoofdbloei dit jaar plaats zal vinden, de Keukenhof is mooi maar qua indruk niet te vergelijken met de echte bollenvelden. Bij een dergelijke reis loont het de moeite om er een telefoontje aan te wagen. Te plannen is dat an ook omdat je niet vastzit aan enkele dagen.

In de maand mei op de Keukenhof zie het meest.

Wanneer ze bloeien, dus dat is in april vooral...

Keukenhof tussen 18 maart en 16 mei Tulpen 4 daagse 18 t/m 21 maart Love Weekeinde 26 t/m 28 maart Roofvogelshow 2 en 3 april Keukenhof 4 Kids 2 t/m 5 april Jacoba Parade 4 april – Eerste Paasdag Easter Parade (o.a. hoedenshow) 5 april – Tweede Paasdag Vroege vogel ochtend, open vanaf 7.00 uur Keukenhof trekt eropuit 10 april

ik zou vooral even bellen, dit omdat door de strenge winter en de temperaturen van dit moment de bloei van de bollen achterblijft bij wat gebruikelijk is.

Bronnen:
http://www.keukenhof.nl/8/contact/

De beste tijd is eind april/begin mei dan staat zowat alles in bloei ten noorden van Leiden. Gewoon de binnenwegen pakken want daar komen geen drommen toeristen uit Japan etc. Natuurlijk de Keukenhof moet zij bezoeken. =m.vr.gr Jan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100