Wat zijn goedkope internationale luchtvaartmaatschappijen?(Wereldwijd) ( die wel betrouwbaar en goed zijn)

Weet jij het antwoord?

/2500

De bekende goedkope vluchten van bijv. budget air zijn gewoon betrouwbaar. er word wel vaak gegrapt "veilige landing niet inbegrepen" maar ik heb nog geen harde cijfers gezien dat ze vaker in zee eindigen.

In europa en Noord-Amerika (VS&Canada) zijn alle maatschappijen veilig. Ook de budget maatschappijen. In de rest van de wereld zou ik daar niet mijn hand voor in het vuur steken (het zijn niet voor niets meestal wat schimmige maatschappijen in minder ontwikkelde landen die ongelukken krijgen). Waarbij ik wel wil aantekenen dat ook de "minder veilige" maatschappijen een beduidend veiliger alternatief voor vervoer bieden dan dezelfde afstand met een alternatieve vorm van vervoer te reizen.

Daar kun je echt geen presies andwoord op geven licht aan de bestemming de ene maatschappij is de duurste op een bepaalde bestemming en op een andere bestemming weer de goedkoopste bv Air France is normaal duur maar als je met Air France naar Brazilie [ Belem ] gaat dan is Air France weer de goedkoopste . En je moet dan ook nog rekening houden met aanbiedingen . Persoonlijk vind ik de beste sitè die van schiphol daar krijg je de prijs van meerdere maatschappijen . Maar als je een vacantie wilt boeken dan moet je eerst informatie inwinnen van reisbureau`s . En als je vanuit Nederland vertrekt zijn die maatschappijen wel betrouwbaar omdat zij anders geen landingsrechten krijgen hier in Nederland

Turkish Airlines. Er is er nog nooit een boven gebleven.

Ethiopian Airlines, prima track record even afgezien van dat ongelukje in Beirut.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100