Hoe kan ik snel vrienden maken in een hotel/resort ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon tegen is praten is in mijn ervaring het beste. Vooral als je elkaar tegenkomt op excursie geeft dat vaak iets extra's. Op vakantie voelt (normaal) iedereen zich vrolijker waardoor tegen iemand iets te zeggen of beter nog te complimenteren iets makkelijker is. Vraag bijvoorbeeld: Leuk T-Shirt heb je aan. Kun je die op het resort kopen? Hebben ze nog meer leuke T-shirts? Je kan ook iemand gewoon iets vragen zoals "Weet u waar dat ene restaurant is?" en dan vervolgvragen stellen zoals "Is het daar lekker?". Als het niet lekker is bijvoorbeeld gaan mensen zelf in gesprek om te vertellen waar het wel lekker is. Het gaat gemakkelijker dan je denkt. Je moet alleen natuurlijk overkomen. Succes,

Dat ligt er aan. Als je een meisje bent dan kun je bijv. het bovengenoemde T-shirt bevochtigen of aan de heren vragen om je slaapkamer te komen bezichtigen. Als je een man bent kun het beste bankbiljetten uitdelen, daar word je erg populair van.

Door niet te boeken in een resort maar in een hostel. Bezoekers van een hostel staan over het algemeen veel meer open voor het maken van contact dan bezoekers van resorts. Voordeel van hostels is ook dat er vaak veel meer mensen zijn die alleen reizen.

Vaak organiseren hostels activiteiten, denk aan kroegentochten, feesten, excursies of sporten. Door hieraan mee te doen leer je snel mensen kennen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100