Ben je verplicht om de waardebon van VakantieVeiling te gebruiken?

De waardebon voor een weekendje weg kan alleen komend weekend worden gebruikt, maar er is wat tussengekomen waardoor het niet door kan gaan. Het niet gebruiken van de bon zal zo'n €80,- schelen, dus daarom de vraag: "Ben je verplicht om de waardebon van VakantieVeiling te gebruiken?" Op de website staat het niet duidelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, als je hem gekocht hebt, en je gaat niet is er niets aan de hand. Je gooit alleen het betaalde bedrag van de bon weg. Als je al wel geboekt hebt, kan het zijn dat je kosten moet betalen aan het park waar je de boeking gedaan hebt. Voor het annuleren op het laatste moment.

Je bent verplicht om het geld wat je geboden hebt, te betalen aan vakantieveilingen, of je nu gaat of niet. Wel kun je de bon weggeven of doorverkopen, dat is geen probleem. Betalen, uitprinten en er iemand blij mee maken zou ik zeggen. Toegevoegd na 43 minuten: Betalen doe je aan vakantieveilingen, niet aan het park. De kosten voor lakens, handdoeken en dergelijke worden niet gerekend als je niet gaat, je betaald dan alleen het bedrag dat je geboden hebt en 5 euro aan vakantieveilingen, heb je 16 euro geboden bijvoorbeeld, dan betaal je 21 euro aan vakantieveilingen. Toegevoegd na 46 minuten: Betalen doe je aan vakantieveilingen, niet aan het park. De kosten voor lakens, handdoeken en dergelijke worden niet gerekend als je niet gaat, je betaald dan alleen het bedrag dat je geboden hebt en 5 euro aan vakantieveilingen, heb je 16 euro geboden bijvoorbeeld, dan betaal je 21 euro aan vakantieveilingen.

Bronnen:
www.vakantieveilingen.nl/service.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100