ik wil met me vriend naar moviepark germany maar alles is zo duur is er geen andere manier ?

ik wil met me vriend als verassing naar moviepark germany maar voor 1 dag betaal je al € 150,40 + ticets en dan kan je maar een paar uurtjes wil je op tijd thuis zijn is er geen andere manier ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Via vakantie veiling heb je vaak de kaartjes goedkoper

Je kan in elk geval met een aantal personen gaan, hoe meer in 1 auto, hoe minder de kosten p.p.

150,- reiskosten voor twee personen van Beverwijk naar Bottrop is veel geld. Met de auto ben je nog steeds de helft kwijt, maar dat valt dus af voor jullie. Zelf ben ik er ook weleens geweest. Eerlijk gezegd zou ik die 150,- gebruiken om naar een ander park te gaan.

Met de wagen kost de heen en terugreis mits je een beetje zuinig rijdt misschien maar €40. Neem je ouders gewoon mee (af en toe moet je ouders durven verplichten :P, oké, ik beken: ik heb zelf nog geen kinderen), betaal voor hen de brandstof en je bent al voor €40 gesteld. En misschien bestaat er in nederland ook iets als de b-dagtrips hier in belgië? Dan betaal je via de spoorwegmaatschappij een combiticket: treinrit + entreekaart moviepark. Dat is vaak goedkoper dan de 2 tickets apart.

Dat kan goedkoper. Kijk eens op de site van Deutsche Bahn en zoek vanaf Amsterdam Centraal. Voeg moviepark Botrop als bestemming in. Succes

Bronnen:
http://www.bahn.com/i/view/NLD/nl/index.shtml

Surf als de bliksem naar www.weekendcompany.nl daar is er in September een promotie lopend vanaf 49 € per persoon kamer met ontbijt en entree park inbegrepen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100