Wat voor koffers en hoeveel kun je het best nemen voor de vakantie met een gezin van 4 personen en een Audi A3?

In Liters en of afmeting als dat kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor de vrouwelijke gezinsleden is een beduidend grotere koffer nodig dan voor de mannelijke. In totaal heb je iets van 370 liter, dus dat is je maximum. Voor de rest: Omdat je niet gaat vliegen kan je het beste stoffen tassen nemen.. Dat stapelt veel makkelijker dan de harde. Ik raad je aan om wat ook wat zaken in wat kleine tassen te doen. Dan kan je de ruimte veel efficiënter benutten.

Gewoon de koffers die je al hebt, is het beste. Daartussen kun je toch dingen proppen die er tegen kunnen? ( zoals b.v. handdoeken)

Beter geen koffers, maar alles in b.v vuilniszakken of grote tassen. Dan kun je lekker proppen.

Je kunt het beste vaccuum zakken halen die je kunt opzuigen of gewoon vuilniszakken netjes vullen en dan met een stofzuiger zuigen, als je het dan gelijk dicht knoopt kan je veel plek besparen omdat het zak enorm krimpt (vooral handig voor vrouwen zoals wij die alles willen meenemen). als je voor een lange periode gaat; laat dan een plekje vrij voor spullen die je daar koopt en terug wilt meenemen

Wij gebruiken daar van die grote goedkope tassen voor. Je kunt ze bij elke tassenwinkel halen. Je zult verbaasd zijn hoeveel je kwijt kunt en proppen hoeft niet,deze tassen kun je goed stapelen in de kofferbak. En weer hergebruiken voor de komende jaren. Elk gezinslid een andere kleur dan weet je in welke tas je iets moet zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100