mijn dochter van 11 wil graag op kamp in de vakantie,we hebben het niet breed wie weet een betaalbare kamp ,liefst in noord-brabant/limburg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet wat u onder "niet breed"verstaat (hoef ik ook niet te weten) maar voor kinderen van ouders met een heel laag inkomen(bijstandsniveau ongeveer) bestaat stichting leergeld. Deze stichting heeft tot doel, kinderen mee te laten doen, als de ouders het niet kunnen betalen. Er is eerst wel een intake gesprek, je krijgt het niet zomaar, maar misschien een kansje. Lees de link eens rustig.

Bronnen:
www.leergeld.nl

Een tip om misschien eens te gaan kijken is op de website van YMCA. Deze bieden ook in Nederland leuke kampen aan. Via de website zou je eventueel een folder kunnen bestellen! www.ymca.nl

SVK heeft kampen van 95 euro per week, wel op de Veluwe: http://www.svk.nl/ http://www.stichtingdetra.nl/ heeft kampen op Terschelling, van 90-120 euro (afhankelijk van je inkomen). Ben je lid van FNV Bondgenoten, dan kan je kind gratis op kamp in Vierhouten: http://www.bgzomerkamp.nl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=7&Itemid=101 (vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld). Afhankelijk van de leeftijd en de interesses van je dochter kun je hier misschien ook een en ander vinden: http://www.jeugdzomerkamp.nl/noord-brabant.htm (daar staan ook links naar andere provincies - die naar Limburg werkt niet).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100