Wat is een leuker vakantie eiland voor tieners, Curacao of Aruba?

Weet jij het antwoord?

/2500

Maakt niet heel veel uit. Curacao en Aruba hebben beiden geweldige party mogelijkheden. Als ze van duiken en snorkelen houden zou ik naar Curacao gaan. Een echte leuke tip: Stuur ze een dag of 3 naar Bonaire. Daar een scootertje huren voor 75 euro perdag en daarmee het eiland over scheuren. Onderweg zwemmen aan een van de baaitjes (Snorkelspullen mee!) en 's avonds aan het water op een terras zitten. Erg leuk. En prima veilig om zonder ouders te doen.

Ligt eraan wat je wil gaan doen, maar doe wat je zelf wil. Jongeren kunnen zich prima aanpassen, en beide eilanden zijn leuk.

Beide landen hebben hun eigenschappen, maar ik ben 11 en mij voorkeur gaat naar Aruba.

Op de Antillen voor mij op 1- Bonaire, vanwege het duiken en snorkelen en relaxte sfeer 2- Curacao, leuk plein met div.cafe's bar's 3- Aruba, het minst omdat ik er heel veel Amerikanen zijn, vorig jaar 2 x naar Bonaire geweest en daar komen ook steeds meer Amerikanen t.o.v. bv een jaar of 10 geleden. Het duiken en snorkelen is iets minder geworden door de orkaan Lenny,Omar enz. Maar welke van de 2 het ook gaat worden, het is op beiden leuk,warm en mooi

Aruba. Curacao is een boevennest. Erg gevaarlijk daar te lopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100