wie weet waar ik voordelig een weekendje euro disney kan boeken in de periode tussen 26 december en 6 januari?

mijn dochter word misselijk in de auto dus we willen met de trein, en 1-2 nachtjes verblijven in/vlakbij eurodisney zelf.

verdere tips zijn ook welkom
de kinderen zijn 7 en 9 jaar, mijn moeder gaat mee, en eucje zelf ;-)

Toegevoegd na 2 uur:
voor de lolbroeken: als ik voor een duppie weg zou willen huurde ik wel een hut hier op de veluwe, en JA het is rond de feestdagen dat weet ik.

NEE ik geloof niet in sprookjes, maar blijkbaar zijn er mensen die niet helemaal snappen dat het enorm prijsverschil kan zitten afhankelijk van waar je het boekt.
laat ik dat nu liever aan de kids besteden dan aan onnodige kosten die ik had kunnen besparen.
(als je dan toch op vakantie bent moet je het er van nemen tenslotte, maar wel ALS ik er eenmaal ben)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op 28 december is er nog een reis te boeken bij KRAS reizen met de trein voor 4 personen. Prijs 409 pp voor 3 dagen. / 335 eur voor 2 dagen. Op 4 januari is het 389 pp voor 3 dagen. • 2/3/4/5 dagen (1/2/3/4 nachten) verblijf in Vienna International Magic Circus Hotel in een kamer zoals beschreven • ontbijtbuffet • elke dag entree tot beide Disney® Parken • per persoon een 2e klas meerdaags treinticket vanaf elk station in Nederland via Brussel Midi naar Marne la Vallée Station. Bekijk hier de dienstregeling . Voor meer informatie, zie het tabblad 'Trein info'. Exclusief • vervoer station - hotel v.v. • niet genoemde maaltijden • reis- en annuleringsverzekering Toeslagen • reserveringskosten € 17,50 per boeking (verplicht) • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht) • dinerbuffet € 29 p.p.p.n., kinderen van 3 t/m 10 jaar € 10 p.p.p.n. (optioneel) • toeristenbelastingv.a. 12 jaar, ca. € 1,65 p.p.p.d. (verplicht, ter plaatse te betalen) Incl. treinreis, hotel + ontbijt en toegang vind ik dit persoonlijk geen slechte prijs voor de kerstvakantie.

Op deze site staan regelmatig aanbiedingen. http://www.magischenachten.nl/ Daarnaast heb ik deze tekst nog voor je: "Goedkoop verblijf nabij Disneyland Je kan veel geld besparen door een goedkoop hotel buiten het park te boeken. In de nabije omgeving staan vier hotels naast elkaar: 1) Thomas Cook Explorers Hotel 2) Vienna International Dream Castle 3) Holiday Inn Disneyland 4) Kyriad Disneyland. Op de website van Kras zijn regelmatig aanbiedingen terug te vinden voor Dream Castle en Holiday Inn. Een verblijf in deze hotels is vaak vele malen goedkoper dan een verblijf in een Disney-hotel. Daarnaast beschikken de hotels over allerlei faciliteiten, waaronder gratis parkeren en een pendelbus die je om de 15 minuten naar het Disneyland-park brengt. Bijkomend nadeel is, dat de tickets voor de parken nog aangeschaft moeten worden. " http://www.savemoneyonline.nl/Goedkoop-naar-Disneyland-Parijs.htm Op dezelfde pagina vond ik ook: "Met de trein naar Disney, leuk, maar niet goedkoop... Een vergelijkend onderzoek naar de vervoersmogelijkheden (trein, bus, auto) om naar Disneyland te gaan leert ons dat de trein een stuk duurder is dan de auto of de bus. Zie hiervoor onderstaand voorbeeld: Twee volwassenen die op 2 mei 2008 vanaf Amsterdam afreizen naar Disneyland en terugkeren op 5 mei betalen op NS HIspeed maar liefst 330 euro voor hun treintickets. Indien deze twee volwassenen per auto waren vertrokken naar Disneyland (vanaf Amsterdam 520 km), dan zijn de benzinekosten ongeveer 104 euro (520 x 2 / 15 x 1,5). Procentueel levert dit een voordeel op van maar liefst 217%. Dus met de trein naar Disneyland is niet goedkoop!" Bus kan weer vele malen voordeliger zijn. Wordt ze ook wagenziek in de bus? En verder nog een link naar een site met bespaartips: http://reizen-en-recreatie.infonu.nl/attracties/30351-6-tips-bij-een-bezoek-aan-euro-disney-die-je-geld-besparen.html

Helaas in deze periode zal je geen goedkope tickets vinden. Dit is Super Hoogseizoen en dus ook met superprijzen. Je zal dus de dure prijzen moeten accepteren. Dit is vakantieperiode voor héél europa. Als je slim bent boek je nu iets voor de carnavalsvakantie. Deze is alleen in Nederland. Toegevoegd na 4 minuten: Alle betaalbare opties zijn natuurlijk al maanden geleden geboekt. Je bent gewoon veels te laat

Bronnen:
http://www.oad.nl/disneyland-trein/

Probeer hier eens te kijken voor de kosten p.p. van een reis naar Disneyland (exclusief hotel)

Bronnen:
http://disneylandaanbieding.nl/reizen-naar...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100