Wat is voor ons de ideale vakantiebestemming?

We ziijn met zijn 8e, 6 zijn er tegen die tijd of 17, of bijna 17(vaak duurt het dan nog een week) 1 is dan nog echt 16 en eentje is er dan nog 15.
Nou vroegen wij ons af wat de ideale vakantiebestemming is, we houden dus van zon zee en strand, en natuurlijk 's avonds het uitgaan en feesten. Ook gaan we wel eens een stad bezoeken en wateractiviteiten zoals bananen ondernemen. Wat zijn voor ons de ideale bestemmingen, en kan het zo zijn dat die kerol van 15 problemen gaat geven ivm de leeftijd met clubs enz, want was is daar trouwens de minimale leeftijd?
Graag plekken waar veel van onze leeftijd rondlopen. We zijn jongens, en het budget... tsjaa het liefst niet te groot.
Ook houden we ervan om buiten nederland vakantie te vieren.

bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Sunny Beach in Bulgarije. schijnt helemaal hip te zijn om daar naar toe te gaan. Voldoet aan al je eisen.

Bronnen:
http://www.beachmasters.nl/jongerenreizen/...
http://www.sunnybeach.nl/zonnestrand/fotos...

Rimini in italie of albufeira in Portugal

Ga (bij voorkeur met een jongerenreisorganisatie) naar Lloret. Ook plaatsen als Sunny Beach schijnen in die categorie te vallen. Reis zelf is niet duur (vanaf 129 als je niet midden in 't seizoen gaat) en feesten zijn er volop. Strand wat minder, want dat moet je delen met té veel leeftijdsgenoten. Jullie leeftijden zullen inderdaad het grootste probleem zijn. Echte clubs zul je dan niet inkomen, maar mijn ervaring is dat als je niet echt 'duidelijk maakt' dat je geen 18 bent, het niet veel voor problemen zorgt. Het is ook vaak wat je uitstraalt.

Heb er diverse gevonden op www.vakantieaanbieders.net Hier staan veel goedkope vakantie op. Ook van beachmasters geloof ik. Vaak als je met een groep bent laten ze niet een man buiten staan is mijn ervaring. Maar kan per plek verschillen

Ik zou zeker meegaan met een van de grotere jongerenreisorganisaties. Zij bieden jullie een laag tarief aan voor de reizen en je hebt meteen een gezellige groep leeftijdsgenoten om mee op stap te gaan! Kijk eens op de sites die ik heb toegevoegd, daar zit vast wel wat bij!

Bronnen:
www.beachmasters.nl
www.jongerenreizen.gogo.nl
www.x-travel.nl

Lloret de Mar (Spanje) is een ideale jongeren vakantiebestemming met een groot uitgaansleven. Stranden zijn daar geweldig en daarom heen zijn dingen zoals bananenboten zeker aanwezig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100