we hebben het plan om over 3 weken een rondreis van 7 weken met de camper door Griekenland te maken. Is dit nu wel slim?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

JUIST NU! De mensen daar kunnen wat extra inkomsten van toeristen nu beter gebruiken dan ooit En daarmee zul je hartelijker ontvangen worden dan in veel andere landen. Natuurlijk blijven opletten dat je niet wordt afgezet, maar geldt dit niet voor alle toeristenlanden? Ga lekker naar Griekenland, en geniet ervan!

ja waarom niet! griekenland blijft ondanks de crisis een heel mooi land om vakantie te vieren .. fijne vakantie

Gewoon doen! Zorg wel dat je voldoende contant geld bij je hebt, want mocht Griekenland uit de Euro worden gezet dan ligt het bankverkeer waarschijnlijk een aantal dagen op z'n gat.

In landen waar hevige onrust heerst, bent u beter af met een gewone vakantie in de geijkte vakantie plaatsen. De tot het uiterst getergde Griekse bevolking mocht nog wel eens reden geven voor slapeloze nachten tijdens uw vakantie met de camper. Dat geldt voor meerdere landen waar u beter niet van het pad af dient te gaan. Het is beter om eerst reisadvies in te winnen alvorens men boekt. Bij de overheid of de ANWB. En veel cash meenemen is not done.

In ieder geval wel extra avontuurlijk. Zorg voor een gevulde tank, zodat je in geval van een crisis naar stabele landen als Albanie, Macedonie, of Turkije kunt rijden.

Ja zeker! Is en blijft een mooi land, en de economische situatie zal daar op het moment niet veel aan veranderen. Geniet van de vakantie!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100