wat is de goedkoopste manier on naar de VS te vliegen (goedkoopste route)? Stad van aankomst niet belangrijk

Toegevoegd na 3 minuten:
Ik wil in mei of juni naar de VS en daar rondreizen, dus startlocatie doet er niet zoveel toe, New York en LA staan in ieder geval op het lijstje. Zwemmen is geen optie!

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit ervaring weet ik dat het kan lonen om te vertrekken vanuit Duitsland. Hoe dan ook, hier een link met allerlei nuttige tips om goedkopere tickets te scoren: http://surprisetickets.nl/reizen/571-vliegtickets-amerika

Goedkoopste optie is meestal Aer Lingus of Icelandair. Zoeken met diverse ticket zoekmachines kan zeker helpen. Speel met data en vertrekhaven. Op dit moment ben je wel te vroeg om te boeken. Over het algemeen zijn de beste prijzen ongeveer een half jaar voor vertrek. Heb je iets leuks gevonden? Kijk dan op de site van de desbetreffende airliner, scheelt vaak een paar euro. www.skyscanner.net/nl Toegevoegd na 5 minuten: Misschien een rare tip. Iceland air heeft van de week aangekondigd om op Denver te gaan vliegen. . Heen op New York of Boston en terug vanaf Denver lijkt mij een aardige optie?! Toegevoegd na 11 minuten: http://www.travelution.nl/index.php?page=nieuws_detail&nid=9303&s=0

Bronnen:
www.chase.nl
www.mobissimo.com
www.momondo.com
www.swoodoo.com/nl
www.trabber.de

Ik zou zeggen vlieg naar Phoenix. Simpel in en uit; huurauto's goed geregeld en je kunt daar ter plekke een tentuitrusting huren. Voor meer info kijk op mijn website www.rentyourtentusa.com Overigens is het naar Austin vliegen ook heel plezierig en goed aan te raden.

Enkeltje van Dusseldorf naar NY Kennedy is erg goedkoop. Maar 680 euro afgerond. Terugreis moet je dan maar uitzoeken maar dat zal ook niet duur zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100