is het handiger om een koffer of een backpackers-rugtas mee te nemen naar lowlands?

en wat nemen de meeste mensen mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat een backpackers-rugtas het handigst is. Ik ga zelf niet, maar hoor van de mensen om mij heen dat ze zo'n rugtas meenemen.

Met een rugtas heb je je handen vrij, dus dat is in alle opzichten handiger.

Je kunt het best een backpackers- rugtas meenemen. Blijf je slapen vergeet dan niet een slaapzak,tentje en grondmat/luchtbed. verder niet vergeten je ID!!! Ook een paar handdoeken, tandenborstel/mini tubetje tandpasta en nog enkele mini toiletverzorging zoals deo enz. Makkelijke kleding als verschoning zoals een trainingsbroek, shirtjes en iets warms, evtl. slippers, mobieltje (ook voor foto's), hoofdpijntabletjes,1 paar schone sokken, Liga fruitkicks of iets dergelijks voedzaams, drinkwater, poncho of vuiniszakken, een plattegrond/routebeschrijving, wc papier/tissues. Oh en vergeet je kaartje niet!!!! Heel belangrijk; vergeet niet je goede humeur! Veel plezier.

Denk een backpack! Die kan je gewoon makkelijk met je meedragen en je hebt ook niet zoveel bagage nodig toch? Ik zou gewoon een klein tentje meenemen enzovoort! Veel plezier!

Ik zou vooral geen ál te luxe of nieuwe rugtas meenemen, de kans is groot dat het in de loop van het festival behoorlijk vies wordt door modder of stof. Bedenk ook dat nieuwe of luxe spullen ook gemakkelijk gestolen kunnen worden, niet iedereen komt met de beste bedoelingen naar grote festivals. Neem ook wat warmere kleding mee, in de nacht of vroege ochtend kan het behoorlijk koud zijn, ook al is er een warm weekeinde voorspeld.

Rugtas zekerweten! Anders moet je die koffer de heletijd meeslepen... En ik hoor dat de meeste mensene dat ook doen...

Ja de vraag is, wat denk je nodig te hebben op zo'n festival? Behalve een tentje en een slaapzak dan... een trui en een broek doe je aan, rest nog: 2 t shirts, korte broek extra onderbroek en tandenborstel, zakmes, zaklamp, paracetamol e.a. belangrijke benodigdheden. Je hoeft geen modeshow te lopen in een weiland, het gaat om de muziek en de drank. Klein rugzakje dus!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100