Hoe houd je het beste je vakantiegevoel vast?

Of heeft dit artikel/onderzoek gelijk en gaat dat nooit, dus op geen enkele manier, lukken?

http://www.nu.nl/gezondheid/2064060/vakantiegevoel-al-weg-na-een-dag-werken.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik dat stukje lees op nu.nl en dan met name de frase over het slapen gaan en opstaan want je wordt toch weer moe vraag mag de onderzoekster bij mij in coaching komen. Er is namelijk wel degelijk een manier om goede herinneringen vast te houden en te ankeren. Maar ja, ik ben dan ook NLP coach en help dagelijks mensen van nare gevoelens af te komen en goede gevoelens te versterken.

Veel foto's maken en vaak bekijken. Daarna een digitaal foto-album maken. Bij mij duurt dat dagen, dus dan zit je nog dagen in die positieve sfeer. Praten over de vakantie en wat je allemaal gedaan hebt, verlengt ook het vakantie-gevoel.

Ben inmiddels weer een maand aan het werk en mijn vakantie lijkt al weer een half jaar geleden. Dus wat het onderzoek zegt klopt. Maar ik ben nu een vakantie album aan het maken, waardoor de herinnenringen weer naar boven komen. Ik denk ook stiekem weer na over de volgende vakantie en zoek wat dingen daarover op. Dit houdt mijn vakantie gevoel ook een beetje vast. En verder nog een tip.....laat je koffer nog in de gang staan zodat je er elke dag mee geconftonteerd wordt....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100