waarover italie?

ik hou mijn werkstuk over italie, en ik wi; graag weten waar ik goeie info kan vinden en welke hoofdstukken ik er in moet gebruiken...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou eerst even in de bibliotheek gaan neuzen, daar hebben ze vast en zeker wel enkele goede reisgidsen. De reisgidsen hebben altijd een paar hoofdstukken met informatie over de geschiedenis, de cultuur etc. Daarnaast vind je er uiteraard heel veel informatie over de mooie steden, zoals Florence, Rome, Venetie, Milaan. En anders is hier ook nog wel een goede site, de site van het Italiaans verkeersbureau: http://www.italie.nl/ Of de site van het Italiemagazine: http://www.italiemagazine.nl/ Heel veel succes.

Ik ben zelf half italiaans, en zou het zeker over rome en firenze hebben. Zijn moooe steden en is genoeg over te vinden op internet! Succes!

Italie is zo ontzettend groot, en de geschiedenis gaat zo ver om er een eenvoudig werkstuk over te maken. Misschien is het een idee om je eens te specialiseren in een bepaalde streek, of een eiland. Ik denk dan aan de rijke geschiedenis van Elba, een eiland wat je hart kan veroveren. Kijk eens bij http://www.elba.org/nl/isola-d-elba/storia-isola-d-elba.php en nog genoeg te google'en..

Bij de Italiaanse ambassade kun je ook informatie aanvragen.

Waarom geen werkstuk over de belangrijkste bezienswaardigheden in Italie? Massa's informatie over te vinden en populair. Ongetwijfeld zal je er zelf ook zo uit de hand al veel over weten maar anders op http://www.bezienswaardigheden.be/plaats/italie/ heb je alvast een richtlijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100