Wie heeft er tips om kreukels in kleding tijdens de reis te voorkomen????

Ik wil graag wat linnen kleding mee op vakantie nemen maar dat kreukt normaal al zo.Heeft iemand ( inpak) tips om gekreukelde kleren (een beetje) te voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Oprollen, zo netjes en zo strak mogelijk. Het scheel ruimte in je koffer. Alles is beter op te rollen overigens. Als je op de plaats van bestemming bent gelijk uithangen. En eventueel in de badkamer zodat het linnen door de stoom nog wat uit gaat hangen.

Oprollen! Dit neemt tevens ook minder plaats in beslag. Veel plezier op vakantie

Vouw de kleding niet maar rol ze op. Scheelt ruimte en het kreukt minder.

Bronnen:
http://www.vrouwonline.nl/mode-beauty/kled...

Leg je kledingstuk, bv een jasje, op je geopende koffer. Vouw dan de mouwen met gedeeltelijk de panden naar binnen. Dan de onderkant. Je jasje ligt nu opgevouwen in je koffer,zo groot je koffer is. Leg in de vouwen bv. je sokken of een opgerolde handdoek, zodat de vouwen niet te scherp worden. Ik hoop dat je de uitleg een beetje snapt. Toegevoegd na 1 minuut: Linnen kleding maar overigens best wat gekreukt zijn. Dat is een eigenschap van linnen.

Als je t ECHT kreukloos wilt: leg je kledingstuk op een uitgerolde (donzen)slaapzak en rol t dan gezamelijk op. Een dikke handdoek werkt ook. Alternatief: Als je op de bestemming aankomt, kun je met een plantenspuit je kleding heel iets vochtig maken en t dan uithangen op een lijntje of hangertje. De volgende ochtend zijn dan alle kreukels weg.

Je kan de kreukels eruit krijgen door de kleding op een hangertje in de douche te hangen en de douche aanzetten op zijn heetst.door de stoom verdwijnen de kreukels vanzelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100