Hoe kom je het goedkoopst in Parijs?

Met de trein? Of met het vliegtuig? Bus en auto zijn geen optie....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lopend, of met de fiets, maar dan ben je wel even onderweg ;-) Met de trein of bus kun je altijd op zoek naar een leuke aanbieding of groepsreis, waardoor je in principe goedkoper naar Parijs dan naar Amsterdam kunt reizen. Ook vliegreizen kunnen soms heel goedkoop zijn, maar nemen ondanks de korte reistijd zelf veel tijd in beslag, je hebt nog vervoer van en naar de luchthaven nodig en er komen waak nog allerlei kosten bij. Het beste is denk ik vlak voor je weg wilt een goedkope last-minute of aanbieding via Internet of een advertentie in de krant. Zeker als je flexibel wegkunt / kunt boeken is dat de meest betaalbare optie. Toegevoegd na 2 minuten: Check zeker ook de link ! Staan ook goeie tips op.

Bronnen:
http://www.goedkoopparijs.nl/

liften denk ik

Is 25 euro enkele reis betaalbaar? Zo ja, bijtijds bestellen:

Bronnen:
http://www.nshispeed.nl/nl/thalys/tarieven-thalys

Voetreis. En overnachten in de openlucht.

met de trein naar Parijs is goedkoper Prijs: vanaf € 25* Reistijd: 4 uur en 9 minuten Aankomst: hartje Parijs 6 tot 8x per dag (neem zelf broodjes mee de trein in wat eten en drinken kopen in de trein is duur) http://www.nshispeed.nl/nl/onze-bestemmingen/frankrijk/parijs-met-de-trein?gclid=CI31pvDpnZwCFaAA4wodCHmZdQ

Bronnen:
http://www.nshispeed.nl/nl/onze-bestemming...

Met de trein zijn dit de prijzen: http://www.tgv-europe.nl/nl/treinticket;VSEPRDSession=cZP3KDNh0xzHCyytnHJnW66vbydGG9xmlrHQjQ2XPLvmcHvTsX4V!345098567 Dat moet je zelf even invullen :P Met het vliegtuig dit: https://lijnvluchten.cheaptickets.nl/transport/BookXpress_Hitchhiker/tarieven.cfm?parameter=dfkcsv831524a09f0.N.1.&Senioren=1&DES_APCODE=PAR&DES_APNAME=Parijs%20%28incl%2E%20all%20airports%29&ecobusfir=eco&nr_infants=0&nr_children=0&DEP_APCODE=AMS&DEP_APNAME=Amsterdam&Studenten=1&nr_adults=1&DEP_DATE=2009%2D08%2D26&Roundtrip=1&filter_allowAirlines=%2A&DEP2_APCODE=PAR&DEP2_APNAME=Parijs%20%28incl%2E%20all%20airports%29&DES2_APCODE=AMS&DES2_APNAME=Amsterdam&RET_DATE=2009%2D09%2D02 ( kopieeren en plakken met Ctr c / Ctr v ) Trein is dus goedkoper!!! Als je echt goedkoop wil moet je even googlen op vakantie veiling en dan een laag bod doen op een trip naar Parijs! Succes!

Ehm als je lastminute boekt kan et vrij goedkoop met vliegtuig! Ik dnek ook dat het ook fijner was..

Dat hangt er maar helemaal vanaf vanaf waar je vertrekt! Sommige geven aan dat de trein het goedkoopste zou zijn, maar vergeet niet dat je ook nog een kaartje van en naar het vertrekstation nodig hebt. Als je dus echt een goed advies wilt even geeft dan even aan vanaf waar en wanneer je zou willen vertrekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100