Heeft er iemand ervaring in de zomervakantie in Oostenrijk met de activiteiten van het Magic Moutains Team ?

We willen met onze dochter van 14 in de zomervakantie naar Zauchensee in Oostenrijk, daar in dat dorp is het activiteiten team van Magic Mountains actief.
Nu spreekt onze dochter geen Duits, dus is dit wat voor haar? en zijn daar nog meer Nederlanders met tieners die hun zomervakantie daar maken?

Toegevoegd na 6 dagen:
Is er verder voor volwassenen daar wat te doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je via zoover zoekt zie je veel enthousiaste reacties van ouders met oudere kinderen op de Magic Mountains (bron). Of er op het moment dat jullie gaan nog meer nederlanders zitten weet je natuurlijk nooit maar kinderen van die leeftijd hebben weinig taal nodig en met engels kom je tegenwoordig ook heel ver op die leeftijd daar. Toegevoegd na 6 dagen: Na je aanvulling heb ik deze reactie van zoover overgenomen: "Voor de kinderen wordt gezorgd zodat ouders overdag hun eigen gang kunnen gaan en heerlijke bergwandelingen kunnen maken, leren surfen, beach volleyballen, mountain biken enz enz. Of gewoon lekker winkelen in het nabijgelegen Altenmarkt. Wij hadden geen kinderen bij ons maar wij hebben ons prima vermaakt. Dit hotel heeft een klein zwembad, bij mooi weer kun je lekker zwemmen in het meertje. Het hotel beschikt over een grote sauna met stoombad, kruidenbaden, massagesalon enz enz. En alles inclusief, je hoeft niets bij te betalen om deel te nemen aan de wandelingen, mountainbiketochten enz. Zelfs de fiets en alles kan je zo lenen. Dit alles in een prachtige omgeving. Als je niet van kinderen houdt moet je hier niet heengaan, het is een echt kinderoord! En als je niet sportief bent raad ik het ook af, want iedereen is hier enorm sportief dus neem zeker je wandelschoenen en sportkleding mee! O ja, vergeet je regenkleding niet."

Bronnen:
http://www.zoover.nl/oostenrijk/salzburg/z...

het werd door mijn dochter als heel leuk ervaren. zij had het geluk dat er nog meer nederlandse kinderen waren. wij willen weer terug, wanneer denk je te gaan?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100