Wat zijn goede bestemmingen in Zweden met kinderen?

Vakantie zomer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Grönåsens elandenpark in Kosta Glasblazers bezoeken in Kosta Zuurstokken fabriekjes ( met de hand) in Gränna Echt goud zeven in ädelfors (erg leuk met kinderen!!!)

Hangt er vanaf wat je wilt, Zweden zit vol met meertjes, vaak met een BBQ plek, wc en water mogelijkheid dichtbij. Je mag inprincipe op die plekken 'wild kamperen' heerlijke rust, wijdheid van bossen, meren en ruimte. Stockholm is weer levendiger, met een geweldig pretpark. Helsingborg heeft trouwens ook een pretpark... Zweden is gewoon heel relaxed als je houdt van bossen en meertjes, zwemmen en vissen en kampvuurtjes/ BBQ.. Hoe noordelijker hoe lichter het blijft, ook leuk om te zien en mee te maken... Veel plezier alvast!

Als je van kamperen houdt dan zijn er meerdere mogelijkheden met goede campings waar Nederlands gesproken wordt. o.a Ljusnefors Camping en Storängens Camping Kijk maar eens op de kampeersite

Johannisholm bij Mora. Nederlandse eigenaren, en echt van alles te doen. van gps wandelen tot quadrijden.

Arvika (zie bron). Leuke camping aan groot meer, verhuur van kano's, prachtige natuur. Toegevoegd na 5 minuten: Ook erg leuk: Gustavsbergscamping in Nora. Let wel, dit is een naturistencamping, dus daar moet je van houden. Ligt erg mooi aan een meer. Nora is een leuk dorpje (ze hebben er heerlijk ijs), er rijdt een museumstoomtrein, ook erg leuk om met kinderen te doen. Toegevoegd na 12 minuten: Örebro is een flinke stad. Heeft ook een camping, een subtropisch zwembad en je kunt op de watertoren .

Bronnen:
http://www.gustavsbergscamping.com/
http://www.ingestrandscamping.se/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100