Ga je op vakantie?

Zo ja, waar naartoe. Zo niet, waarom niet?
Gewoon nieuwsgierig ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geniet van het leven, dan is het elke dag vakantie.

vast wel, maar ik vind dit persoonlijk niet zo`n goede vraag omdat het antwoord niet te controleren is. jammer!

geen zin en 'k moet sparen. dus dit jaar thuisblijven...

Niet in de zomer. Winterseizoen heeft voorkeur omdat we dat wegens seizoengebonden bedrijf al meer dan 30 jaar doen en het minder druk is, en dan in het voorjaar nog een lang weekend

Ik niet, geen tijd voor, moet het gras nog maaien.........

Ja, ik ga lekker met ons gezin 3 weekjes naar Italië! Daar bezoeken we onder andere de omgeving van Venetië en later de omgeving van het Lago Lagoma!

Ik ben dit jaar al drie keer op vakantie geweest: Egypte, Turkije en Portugal en daar komen er nog meer bij, maar die bestemmingen zijn nu nog ff onbekend. Soms beslissen we pas op het laatste moment waar de reis naartoe gaat (hangt ook van het weer af).

Nog niet geboekt. Ik heb over 3weken vakantie. Wordt waarschijnlijk wel een last minute. En als er last minute niks leuks bij zit, dan houden we het hier in nl gezellig :-)

Gezien mijn vaste weekplanning met mijn bedrijf zal het er waarschijnlijk op neer komen dat ik ergens in het naseizoen een paar dagen weg ga... Er gewoon even tussenuit en je verstand even op nul...

Ik ga aankomende zaterdag voor 10 dagen naar Zuid Frankrijk. Mijn schoonouders wonen daar, dus we gaan bij hun op bezoek :)

's Zomers lekker de avonden verbrengen in Tuinesie en Balkonië. Waarom niet weg in de zomer: 1) kan geen vrij krijgen (werknemers met kinderen gaan voor) 2) (bijna) filevrije wegen! In november wil ik het Zuiden van Amerika eens van dichtbij gaan bekijken.

Ik heb net besloten dat ik naar Luxemburg ga. Op een of andere manier vind ik het verplicht erbij horen op vakantie te gaan. Ik bedoel eigenlijk vooral als gezin, op mijn leeftijd. Als je wat ouder bent, snap ik dat je geen vaste vakanties hebt en er op andere momenten tussenuit kan knijpen, maar alleen de zomervakantie is voor mij een kans om met mijn ouders er tussen uit te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100