Wie weet een mooie, rustige camping in de ardennen die ook in mei open is?

De camping moet dus in de ardennen zijn, het liefst met veel bomen op de camping. Het liefst kampvuur toegestaan.

Het hoeft geen dingen te hebben als een winkeltje of zwembad, het moet juist een kleine rustige camping zijn tussen de bomen met leuke en mooie plaatsjes in de omgeving. En het zou leuk zijn als er in de omgeving iets te doen is, zoals kastelen, paardrijden, watervallen, meren enzovoort.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben 2 jaar geleden naar de buitensport camping Chasse et Peche geweest. Het is er rustig, er is geen zwembad en volgens mij ook geen winkeltje. Er zijn natuurlijk wel douches en toiletten. Het ligt aan een meertje en als je op de camping staat is er voor elke plek een vuurkorf of bak waar je vuur mag stoken. Je kunt er ook hout kopen voor een niet al te dure prijs. Verder organiseren ze een aantal buitensporten en kan je er mountainbikes huren. Ik vond het een erg leuke camping! Het ligt trouwens in Houffalize in België

Camping de la Semois in Luxembourg (BE) is een camping voor natuurliefhebbers aan de rivier de Semois en buiten het hoogseizoen zeker niet druk. De dichtstbijzijnde stad van enige betekenis is Sedan (FR). De camping verhuurt kano's en mountainbikes, er is een manege vlakbij en je mag er een kampvuur stoken. Erg gemoedelijke, gezellige camping in een prachtig natuurgebied. O ja, het grote klooster van Orval daar in de buurt is absoluut een bezoekje waard. De eigenaars zijn Nederlanders die de camping in een paar jaar tijd behoorlijk opgeknapt en gemoderniseerd hebben. Daardoor is het wat meer een gezinscamping geworden waar natuur- watersport en hengelliefhebbers volledig aan hun trekken kunnen komen.

Bronnen:
http://campingdelasemois.be/

Kies voor camping Bertrix Daar is het echt GEWELDIG!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100