Ga je dit jaar in eigen land vakantie vieren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, 2 weken naar Drenthe: heerlijk fietsen en wandelen, zomer- markten bezoeken, naar musea.De kinderen gaan paardrijden en ook veel met ons mee. Gezellig bijkletsen met de parkbezoekers die we al van jaren her kennen. Kennis maken met de nieuwelingen. Dan zijn we ook nog twee weken thuis en dat is ook heerlijk: lekker een beetje aanrommelen en natuurlijk ook weer fietsen, wandelen en musea bezoeken. Maar eerst nog ruim een week werken!

Ik vier mijn vrije dagen als vakantie in eigen land. Ik zoek dan een park op en ga heerlijk van de natuur genieten alsof ik me in het buitenland bevind. Maar ga nog wel naar het buitenland op vakantie.

Ja, in eigen land en in eigen huis met af en toe een dagje weg. Kun jij ervoor zorgen dat het weer zo blijft als de afgelopen dagen? Dan zorg ik ervoor dat ik met mijn gat op het strand lig :)

Nog gekker, ik denk, dat ik helemaal geen vakantie gaat vieren. Heel misschien ga ik naar Denemarken, mijn moeder opzoeken, die mij waarschijnlijk niet zal herkennen vanwege vergevorderde dementie, dus of dat "vakantie" wordt.. Voor de rest, het beste van maken met de zorgtaken hier. Genieten van mijn eigen tuin en beestjes, in die zin is elke dag vakantie.

nee.

Nee, hier hebben ze geen gardameer!

Ik blijf in eigen land, en blijf ook gewoon werken..... Ik hou jet wel op dagjes uit....

jep..Texel......

Ben al een week naar Texel geweest, maar k ga nu toch echt voor 3 weken naar t buitenland. Dat brengt, naar mijn mening, toch meer vakantie gevoel.

Ja,want ik woon eigenlijk in een vakantieland, zand,zee,zon,en nog veel meer, dus ik vermaak me wel.

Ja, dit jaar gaan we naar Terschelling en naar Limburg. Eerst een weekje naar de Wadden en dan een weekje naar de heuvels. Heel afwisselend lijkt ons dat. Pas in september hoor dus we moeten nog even geduld hebben.

We blijven hier en gaan met hengel, strandtentje, boeken, radio/cassetterecorder met oortelefoontjes en koelbox eten naar het park. Met zulk weer als nu is dat beslist geen straf.

ja ik wel ik blijf zelfs thuis

Nee.

Ik zal wel moeten, want het geld is grotendeels op. Maar een dagje uit kan er gelukkig nog wel vanaf!

Nee, ik ga naar Zuid-Spanje. Daar acht ik de kans op mooi weer een stuk groter, en ik hou van de Spaanse cultuur. Vandaar.

Nee, ik ga lekker naar Sharm-el-Sheikh, Egypte. Moet nog wel ruim een maand wachten :-( In het voorjaar ben ik wel in Nederland gebleven.

Ja hoor, de zomer breng ik door in Balkonia en Tuinesia. Op mooie dagen af en toe eens het land in, dierentuintje hier, strandje daar etc. Pas in het najaar ga ik echt op vakantie en nee, die breng ik niet door in Nederland.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100