wij gaan binnenkort naar oostenrijk en willen onderweg overnachten. Weet iemand een leuk adresje? liefst geen hotel. Het liefst particulier.

wij zijn een gezin met 2 kinderen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je wilt dus naar Oostenrijk. Plusminus 450 km rijden om te overnachten en dan weer plusminus 450 km rijden naar de eindbestemming? Ik weet wel een leuk en relatief goedkoop hotel onderweg. Maar dan zit je vlak voor de Oostenrijkse grens. Dit is mits je met een caravan/camper gaat net een afstand die je niet in twee keer moet rijden. Want als je de aanbevolen snelheid van 130 km/u aan houd die voor Duitsland geld dan is het een rit van 8 uur inclusief de stops iedere 2 uur...

Vraag het eens bij de ANWB Die hebben vast wel boekjes met overnachtingen onder weg

Als je alles niet te nauw neemt en je houdt van een minimum aan avontuur, dan zou ik gewoon na ca. 500 km rijden, van de weg afgaan en in de dichtsbijzijnde dorpjes langs de snelweg rondkijken. Wedden dat je het moeilijk krijgt met een keuze?

in goolling net voor de taberntauer tunnel hebben wij vorig jaar een prima overnachting gehad,gewoon vragen bij het tankstation langs de snelweg,zij bellen en iemand komt je afhalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100