Is er ook een GPS voor voetgangers. Ik bedoel geen GPS in mobiele telefoons, maar een Losse GPS voor voetgangers met straataanduiding.

Toegevoegd na 6 dagen:
Kan een GSP voor outdoor doeleinden ook gebruikt worden voor de weg te vinden in de stad. Hoe werkt dit precies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, volgens mij van Garmin. Zie hun site www.garmin.nl In Nederland ook te koop bij andere winkels bv. Waypoint.

Garmin Nuvi (wandel navigatie) "CityXplorer stadsgidsen voor wandelaars Door zijn geringe grootte kan het toestel gemakkelijk en veilig in de binnenzak worden gestoken. Voor voetgangers wordt er sinds kort een nieuw product aangeboden, de stadsgidsen van CityXplorer. Vanaf € 8,99 kun je voor een aantal grote steden een pakket downloaden. Op de nieuwe modellen, 1240, 1340 en 1490T, heb je dan navigatiemogelijkheden via wandelpaden in combinatie met informatie over het openbaar vervoer. Een nadeel bij gebruik in de open lucht is de hinderlijke reflectie van het scherm, zelfs als de achtergrondverlichting op volle sterkte werkt. Jammer, want de nieuwe software biedt een interessante gebruiksmogelijkheid. "

Bronnen:
http://www.letsgomobile.org/nl/reviews/013...

Jawel, die is er: http://www.tweevoeter.nl/gps.php Garmen en Magellan zijn 2 merken die eruit springen qua betrouwbaarheid en kwaliteit. Je hebt het webadres al voor Garmen gekregen. Hier nog het adres voor Magellan: http://www.magellangps.com/

ja hoor mijn mio heeft het ook ik kan hem gewoon instellen op voetganger

Ja , een Etrex, o.a. te koop bij Way Point West in Moordrecht, is ook geschikt voor fietsroutes via de ANWB palen.

Bronnen:
Eigen ervaring

ja die is er daar kan je ook speurtochten mee doen dat kan door heel nederland maar dat ding is wel heeel duur reken maar op meer dan 50,- dus duur!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100