Wat is er te beleven en te zien in Groningen?

Morgen ga ik een dagje weg naar Groningen, 3 uur rijden. Nu wil ik wel dat Groningen die 3 uur rijden waard is. Wat is er te zien en te doen, morgen?

Toegevoegd na 23 minuten:
Ik bedoel de stad Groningen.

Toegevoegd na 1 uur:
Bedankt voor alle tips! Toch heb ik besloten om niet naar Groningen te gaan, maar naar Bergen op Zoom, dat is toch wat dichterbij ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stripmuseum, martinitoren, martinikerk, verschillende hofjes, prinsentuin, rondvaartboot, scheepvaartmuseum, wellicht nog wat wellness eraan vast koppelen (Googlen).

Kijk even bij de bron, ideeën! Zeehondencreche, Stripmuseum, Vakantieparken, Kunstexcursie of een rondleiding, je kiest het helemaal zelf. Alvast veel plezier.

Bronnen:
http://www.dagjeweg.nl/groningen

Winkelen!!! :)

Ga alsjeblieft niet naar de zeehondencreche... Dat is vanuit de stad Groningen nog bijna een uur rijden richting het noorden. En dan zie je 5 zeehondjes in een zwembadje. En dat is het... Dus ik zou gewoon naar de stad zelf gaan. Hele leuke binnenstad met veel winkels:) Misschien is het Groninger Museum (het afschuwelijkste gebouw van Nederland) een bezoekje waard? En er is inderdaad een Stripmuseum wat wel leuk is volgens mij. Oh, en als je via Duitsland terugrijdt (wordt veel gedaan, als je naar zuidelijk Nederland moet), is een bezoekje aan Bourtange misschien wel leuk. Een prachtig vestingdorpje in Oost-Groningen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100