Nepoproep mobiele telefoon?

Op mijn mobiele telefoon {samsung Qwerty}zit een aan de zijkant een knopje en als je daar op drukt krijg je een nepoproep dus je telefoon gaat en er komt in te staan dat je gebeld wordt door een onbekend nummer. Maar wat heeft dit nu voor zin?
Ik zat te denken dat je hem kunt laten gaan in een situatie dat je weg wilt en dan kunt zeggen dat je telefoon krijgt maar zou het echt daar voor opzitten?

Toegevoegd na 9 minuten:
En weet iemand hoe je dit kunt uitzetten want dit werkt ook als hij op toetsenblokkering staat dus als je telefoon draait in je broekzak en toevallig dat knopje raakt denk je steeds dat je gebeld wordt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, ik vrees dat het echt daarvoor erop zit: ". Met Fake Call lijkt het net of u een oproep ontvangt en kunt u zich verexcuseren met de verklaring dat u het belangrijke telefoontje echt even aan moet nemen." Toegevoegd na 14 minuten: Hoe je het uitzet? Ik geloof zo: Selecteer Instellingen → Toepassingen → Oproepen → Nepoproep → Nepspraakoproep in de menustand. Selecteer "Uit" onder Nepspraakoproep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100