Welk dual-sim-toestel maakt het mogelijk om via eerste sim te telefoneren (en te sms-en) en via andere sim te internetten (mails, websites)?

Enerzijds heb ik een voordelig Gsm-abonnement bij provider Mobistar; dat gebruik ik vooral om mobiel te telefonerenen te sms-en met mijn gsm-toestel N. Anderzijds heb ik een Pakket-abonnement (televisie, internet, vaste telefonie, mobiel internet tot 50 GB/maand) bijprovider Belgacom; dat gebruik ik soms voor mobiel-dataverkeer (bv mailing, opzoeking Google, lezen van een website) met mijn (eenvoudig) smartphone-toestel S.
Om niet steeds TWEE verschillende toestellen te moeten meenemen, zoek ik reeds lange tijd naar EEN toestel (gsm of smartphone) wat mijn beide toepassing aankan. Misschien bieden zgn. “dual-SIM- of duo-SIM-toestellen” hierin een oplossing? [Voor de volledigheid vertel ik nog dat vele andere functies voor mij niet echt hoeven: foto's, muziek, touchscreen, bluetooth, chatten, gamen ...]
Kan iemand me raad geven aub? Oprechte dank bij voorbaat!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De toestellen van Yarvik doen dat www.yarvik.nl alleen anderom met de eerste kun je dan internetten en de tweede bellen, heb dat zelf ook. Ik heb deze: http://www.yarvik.com/nl/product/smartphones/ingenia/SMP53-210/ precies om dezelfde reden als jij aangeeft. Hij is echt dual sim dus ook allebij direct berijkbaar je hoeft niet te switchen zeg maar. Toegevoegd na 57 seconden: *andersom *bereikbaar :) Toegevoegd na 5 minuten: Bijna al hun telefoons hebben dubbele sim heb die van mij nu al bijna twee jaar nooit stuk gegaan. Zijn niet zo duur ook. Volgende word er weer één van hun.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100