mijn iphone 4 wil niet meer aan en mijn aan en uit knop is kapot wat nu ?

Ik heb hem voor 20 minuten geleden nog gebruikt en nu is hij ineens uit terwijl ik genoeg batterij heb. Mijn aan en uit knop is kapot wat moet ik nu doen? Wat is de oorzaak dat de telefoon zo maar uitvalt dit heb ik in 2 jaar nog nooit meegemaakt.

Toegevoegd na 1 minuut:
Hopelijk is er snel iets om tegen te doen, ik ben namelijk nu telefonische niet meer bereikbaar!

Toegevoegd na 20 uur:
ik zoek naar een oplossing zonder dat ik de AAN EN UIT KNOP moet gebruiken die is namelijk kapot. Heb al verschillende opladers geprobeerd hij reageert nergens op! Iemand enig idee of ervaring met IPHONE 4 !

Weet jij het antwoord?

/2500

1. Is je garantietermijn verlopen? Zo nee, dit valt onder de garantie. Apple is verplicht je product te repareren. 2. Je kan onmogelijk een iPhone 4 aanzetten zonder lock-button Er zit dus niks anders op dan je telefoon repareren. Weet je zeker dat je batterij niet leeg is, je oplader niet stuk is of dat je iPhone 'bevroren' is en een zwart beeld geeft? Wat extra tips: - Neem een oude telefoon en druk daar zolang je SIM kaart in. Je kan voor 1-2 euro een adapter kopen om je mini-sim te gebruiken in een andere telefoon. - Om What's App te gebruiken kan je dit doen op je PC/laptop met het programma 'Blue Stacks'. Hiermee kan je Android draaien en What's App installeren zodat je nogsteeds kan appen.

Als je iPhone uit staat en je sluit hem aan op een lader, dan gaat hij aan. Als hij dan niet aan gaat dan is hij stuk.

Garantie? dan kan je hem repaeren. Anders kan je gewoon op de thuisknop drukken hiermee gaat hij ook aan...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100