hoe komt het dat foto's gemaakt met Iphone apple niet duidelijk zijn als ze ontwikkeld worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat het geen film rolletje is hoef je ze ook niet te ontwikkelen, krijg je geen negatieven en hoef je er ook niet op te wachten ;-)

Ligt aan je iphone. MegaPxl van iphone 3 is laag. Dat kan ook een reden zijn waarom het niet met kwaliteit wordt uitgeprint

Dat komt omdat de lenzen op telefoons gewoon niet al te best zijn. Het is zelfs zo dat de hele 8Mpixel of meer hype op telefoons als onzin wordt gezien omdat zulke lenzen gewoon niet die kwaliteit kunnen weergeven.

Je bedoeld, die digitale foto's die zijn gemaakt met de iPhone en die je dan laat afdrukken. Dat komt omdat de foto's helemaal niet scherp waren. Maar als je de foto's 'verkleind' weergeeft op het (computer)scherm, dan zie je dat niet. De scherpte kan je alleen beoordelen als je de foto op 100% laat weergeven op het scherm. Dus elke pixel van de foto op elke pixel van het scherm. Bij de afdruk zie je wel direct de scherpte. --- Kortom, voor het fotograferen, eerst de lens goed schoonmaken en de camera goed laten scherpstellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100