Waarom duurt het zou lang wanneer ik me pakketje ontvang?

Iemand uit Groningen zou me een pakketje sturen maar ik heb nog steeds niks ontvangen en ze beantwoord mijn e-mails niet
Moet ik verder wachten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan natuurlijk zo zijn dat de persoon met vakantie is gegaan, en daardoor je mails niet heeft gelezen. De pakketbezorging rond de feestdagen is ook niet altijd even betrouwbaar qua levertijd. Anderszijds is het natuurlijk wel vreemd dat je geen reactie krijgt. In principe moet een pakketje er niet langer dan enkele dagen over doen, dus het is zeker niet vreemd dat je je zorgen maakt. Ik weet niet of het gaat om een product waar je voor betaald hebt, maar in dat geval zou ik een aangetekende brief sturen waarin je de betreffende persoon in gebreke stelt.

Normaal duurt dat een dag, indien het pakket een populair artikel bevat, zoals een smartphone, zou ik me zorgen gaan maken. Dit zijn zijn bij uitstek oplicht lokkertjes. Indien het artiekel op marktplaats gekocht is even checken of de advertentie nog online staat, .....en hoeveel dagen of jaar de aanbieder actief is, indien dit een paar dagen is, ......Marktplaats inlichten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100