Is er een site waar ik ALLE kosten van mobiele abonn. incl. toestel kan vergelijken waarbij ik een toestel kan kiezen op basis v/d gewenste functies?

Er zijn genoeg vergelijkingssites maar op de ene kan je een toestel kiezen door aan te geven dat je bijv. Android wilt en welke versie, met WiFi, grootte van het scherm, 3G of 4G enz. enz.
Denk bijv. aan Tweakers (http://tweakers.net/categorie/215/mobiele-telefoons/producten/) waar je een toestel kan zoeken op basis van heel veel functionaliteiten en dan kan je sorteren op prijs maar dat is dan een sim-lockvrij toestel.
Ik zoek dus een site waar je ook op zo veel functionaliteiten kan zoeken op toestel maar dan inclusief een abonnement, waarbij je voor dat abonnement ook kan kiezen hoeveel belminuten, sms-jes, MB's je wilt en dan vergelijkt op totaalprijs per jaar of twee jaar afhankelijk van de contractduur.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet met zekerheid of ALLE kosten vergeleken worden, maar wel dat er VEEL kosten vergeleken worden bij de Consumentenbond. Je moet wel lid zijn om alle gegevens te kunnen inzien. www.consumentenbond.nl/mobieletelefoons.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100