Is de batterij stuk of het oplaad-poortje (mobiel) Wat doen?

Er was al een soortgelijke vraag als deze maar de uiteindelijke vraag is anders.
Als ik mijn oplader in mijn telefoon doe, gebeurd er niks. Alleen als ik hem in een bepaalde hoek houdt verschijnt er een bliksempje bij de batterij (op het scherm). Vervolgens gebeurd er niks. De hele nacht aan de lader. Weer niks. Dit is al anderhalve week zo. Hij wil niet meer opladen. Ik heb het ook met andere opladers geprobeerd maar die werken ook niet. Dus ligt het aan mijn mobiel.
Maar wat? Is de batterij/accu stuk, of het poortje waar de oplader in gaat?
Ik heb een alcatel one touch 990.

Toegevoegd na 4 dagen:
Ik ben er nu achter dat hij het niet meer doet aan het stopcontact, maar nog wel aan de computer via de usb. Maarja op vakantie heb ik geen computer op zak. Wat is er nou stuk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de batterij al heel vaak hebt opgeladen van je telefoon en hij doet het nu niet meer dan is het mogelijk dat de oplader stuk is. Dit zou je kunnen doormeten of proberen bij een van je vrienden die ongeveer of dezelfde telefoon hebben. Is dit niet het geval dan kan de batterij stuk zijn en dit is door te meten in een zaak waar telefoons en opladers te koop zijn. Wil je je telefoon toch blijven gebruiken dan zul je een nieuwe batterij kunnen aanschaffen. Toegevoegd na 51 minuten: Als je vader dezelfde telefoon heeft, dan kun je de batterij eens verwisselen en dan heb je het antwoord. Als je telefoon het dan nog niet doet dan is deze stuk, doet hij het wel dan is de batterij stuk. Toegevoegd na 4 dagen: Het is nu wel heel duidelijk dat de oplader stuk is, je kunt aan de computer nog wel opladen maar niet meer met de adapter. Kijk de uitgangskabel van de adapter maar eens goed na of laat deze maar eens doormeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100