Ik was een beetje (heel erg dom ) en ben met mijn mobiel in zee gegaan weet iemand wat ik het beste kan doen ? ps hij gaf nog wel wit licht

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste kun je de vocht ontrekken! Een pak rijst tot ongeveef 1/4 leegmaken. Mobiel erin, rest van De rijst erbij, en even een paar dagen laten rusten

Zoutwater is funest voor de printbanen die worden door het zout aangevreten dus word een nieuw mobiel ben ik bang

Ik had het een keer in een plas water met een Nokia N97 en die deed het weer na een nacht op de verwarming, maar bij mijn Blackberry die in de wc belande, verbrande meteen de printplaatjes onder de accu. Wellicht dat het merk ook nog uitmaakt bij de herstelkansen.

Er zijn meerdere opties: 1. Kom met rijst laten intrekken voor 8 uur. 2. Haardroger, wel de batterij en Simkaart eruit. 3. Op de verwarming leggen. 4. Stuur hem op, misschien heb je een piepklein kansje. Groetjes, en veel succes!

Als je verzekerd bent ( hoeft net perse voor je mobiel) kun je dit het beste daar vragen/ doorgeven. Een goede vriend heeft dit gedaan en kreeg de dagwaarde terug! Doordat het zout water is ben ik bang dat je er weinig tot niks aan kunt doen, jammer hoor maar kan iedereen gebeuren!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100