ik kan opeens niet meer inloggen op twitter op mn Galaxy S, wat kan ik hieraan doen?

eerst kon ik gewoon inloggen en alles, maar opeens gaf twitter steeds aan; 'er is een fout opgetreden, twitter is onverwacht gesloten' en dan moest ik hem wel afsluiten. Nu reageerde hij helemaal niet meer en heb ik twitter opnieuw gedownload. Sinds ik hem opnieuw gedownload heb en ik probeer in te loggen staat er steeds 'kan account niet maken' terwijl ik de goede gebruikersnaam en wachtwoord invoer.. weet iemand hoe ik dit kan oplossen zodat ik weer kan tweeten via mijn telefoon? ;x
Alvast bedankt! 'X

Toegevoegd na 9 minuten:
als ik zegmaar inlog en het niet lukt (dat geeft mn telefoon tenminste aan), en ik klik op vorige dan kan ik wel een paar tweets zien en als ik dan op 'account' klik staat er idd mijn account het probleem is nu meer dat ik niet kan tweeten en dat de app zich na minder dan 15 sec. afsluit..

Weet jij het antwoord?

/2500

Als er staat "kan account niet aanmaken" ben je opnieuw je account aan het maken en dat gaat gelukkig niet anders krijg je dubbele accounts, ipv daarvan moet je inloggen.

Probeer Twitter eens opnieuw te installeren. Haal eerst alle data eraf en druk daarna pas op verwijderen. In de meeste gevallen helpt dit!

Probleem is inmiddels bekend bij twitter. Fout in versie 3.2.0 Bron: Twitter Nederland @twitter_nl Android-gebruikers kunnen last hebben van crashes met de update voor de Twitter-app. Het probleem is bekend en er wordt aan gewerkt.

Bronnen:
Twitter Nederland @twitter_nl

Zet je telefoon op Engels en twitter doet het dan wel. Dit is geen grapje want ik heb het gedaan ik had dat gelezen bij Android site bij de klachten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100