met N97 gratis internetten ?

kun je met de N97 gratis internetten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

om wat dingetjes samen te vatten van andere antwoorden: 1. Dit toestel heeft wifi, je kunt dus via je eigen draadloze thuisnetwerk internetten zonder daar extra kosten voor je gsm-abo voor te betalen. Je kunt dan ook op andere plekken waar je gratis wifi hebt (cafes e.d.) gebruik maken van internet, maar wifi is natuurlijk niet overal. 2. Als je via een andere verbinding (UMTS of gewone lijn) met je gsm wilt internetten kost je dat geld. Je betaalt per Mb of je koopt een bundel in, dit betaal je aan de provider van je gsmabonnement.

Als je een mobiel bedoeld? Dat ligt aan de abonnement die je hebt niet aan het mobiel die je hebt. Ik betaal bijv. 2.50 in de maand voor onbeperkt internet helemaal gratis voor de rest. Dat ligt voorderest helemaal aan je provider. Toegevoegd na 6 minuten: ohw ik heb bij 1mobiel gratis internet gehad echt helemaal gratis niks nada nopes en niet eens een abonnement! ik denk dat dat een foutje was ofzo. Gewoon puur geluk! Totdat dat mobieltje het begaf dat was echt jammer!

Er is nog nooit iets gratis geweest, dus op de 1 of andere manier betaal je altijd alles zelf.

"Voor niets gaat de zon op" luidt het gezegde en dat gaat hier ook op. Ik heb nog nooit van gratis internet gehoord en ik kan mij niet bedenken dat dat bij een N97 anders is.

JA! Net als met de iPhone. Maar dan moet je wel zeker zijn dat je op wi-fi of WLan zit> (dat zijn netwerken van een ander) zit je op G3 of iets anders dan betaal je wel!!! LET HIER DUS GOED OP

nee, je moet wel een extra abonnemen aanvragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100