Welke smartphone-abonnement?

Ik ben opzoek naar smartphone met een abonnement erbij. Ik heb alleen niet echt een idee welke smartphone ik moet nemen en welk abonnement ik er nou bij moet nemen.
Hij moet aan deze functies voldoen:
- Qwerty toetsenbord eventueel ook touchscreen maar niet alleen touchscreen
-Ik wil er graag mee kunnen whatzappen dus dat moet die ondersteunen
- Qua abonnement betreft wil ik een abonnement met onbeperkt internet, en met wat bel/sms minuten maar hiervan niet al te veel.
- 1 jarig abonnement eventueel 2 jarig.
- gratis mobiel

Kan iemand mij misschien een mobiel/abonnement aanbevelen naar eigen mening of qua eigen gebruik.

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet zoeken naar een mooie telefoon, niet een mooi abonnement! Wat dacht je van een HTC Desire Z? http://www.htc.com/nl/smartphones/ Als je af wilt stappen van je Qwerty toetsenbord eis dan is er nog veel meer! Check ook eens de site van Sony Ericsson: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=nl&lc=nl Als je dan een toestel hebt gekozen dan ga je zoeken naar abonnementen. Bijvoorbeeld, een HTC Desire Z abonnement: http://www.androidabonnement.nl/telefoons/htc/desire-z/ Zie je dat het al begint van €20 p/mnd met een gratis toestel maar dan heb je een 2 jaar contract en 'slechts' 350mb internet, voor €25 zit je al op 1500mb en 1000min/sms. Mijn punt is dus dat je eerst een telefoon zoekt, dan ga je eens Googelen wat anderen daar van vinden en dan zoek je er een passend abonnement bij!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100