Kan ik met mijn abbonement (300 minuten) bellen naar het buitenland terwijl het van de minuten afgaat. en niet buiten de bundel om?

Een vriend is nu momenteel in Spanje voor een tijdje en ik vroeg me af of ik ook met mijn abbonement kan bellen naar het buitenland zonder dat ik aparte kosten krijg. Dat ik bijvoorbeeld als ik 20 minuten met hem bel dat het van de maandelijkse 300 minuten afgaat en ik uiteindelijk 280 minuten overhoud.


Verdere informatie;
Heb een iSmart abbonement met 300 minuten bij Telfort.


alvast bedankt -xx.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je hem op zijn mobiel belt gaat het van je bundel af.

Naar het buitenland bellen als je zelf gewoon in nederland bent kost niks extra's. Je zal gewoon je 20 min. verliezen en zoals je zelf als zegt 280 min. Over houden. Als je zelf in het buitenland zou zitten zou het niet van je abonnement afgaan maar zou het appart zijn.

nee, je betaald veel meer. omdat je buiten je bundel bent. het is verstandig om naar de site van je provider te gaan en je tarief veranderen. Succes.

Alles hangt er van af of hij een Nederlandse mobiel gebruikt, of jij naar een Spaans vast nummer belt. Bel je naar een NL mobiel betaal je gewoon de prijs die jij ook zou betalen als hij hier was en gaat het van je bundel af. Bel je met een Spaans nummer dan is het veel duurder en wordt het apart gefactureerd. Toegevoegd na 42 seconden: Als hij met zijn mobiel belet , betaalt hij wel 20 min internationale verbinding. Toegevoegd na 1 minuut: belet = belt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100