Verstandig op iPhone te jailbreaken?

Ik wil graag veel dingen gratis kunnen downloaden enzo
Mijn garantie is al voorbij , maar gaat je iPhone sneller stuk als je hem jailbreakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sneller stuk kan natuurlijk niet maar er is een kans dat langzamer wordt. Maar je kan hem altijd resetten, dan is de jailbreak eraf.

Hij gaat niet sneller stuk. Wel wat traag maar zeker handig voor de eisen die jij stelt. Heb het zelf ook en is erg handig. Niet alleen voor gratis dingen maar ook andere dingen. Door een Jailbreak vergaat er geen garantie, dit is een gerucht.

Als hij stuk gaat moet je alleen eerst opnieuw instellen voor je opstuurt. Als je niet te veel met cydia download wordt hij niet veel langzamer alleen ik had teveel gedownload en toen spacde hij hem:'s en moest opnieuw instaleren K hoop dat je er wat aan heb;)

Je iphone kan niet stuk gaan van een Jailbreak!! Enige is dat ie per ongeluk een x alle gegevens wist maar Kapot gaan kan niet

Een jailbreak moet je niet zien als iets slechts. Het is juist iets wat je iPhone verbetert. Aan jailbreaken zitten geen risico's verbonden en is volkomen legaal. Toegevoegd na 52 seconden: Wat wel kan gebeuren is dat Cydia na een tijdje niet meer werkt (1x gehad). Dit betekent nog steeds niet dat je telefoon kapot is maar dat de jailbreak gewoon niet meer werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100