wrm gaat mijn blackberry niet aan ?

laatts was mijn batterij leeg dus ik deed hem uit en nu doe ik hem in de lader en ik krijg niet eens het tekende dat hij aan het laden is ik krijg helemaal niks meer het is gwn een zwart scherm ik heb hem pas 3 weken ofso en ik vind het echt stom !

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer de contacten van de batterij eens schoon te maken met een wattenstaafje o.i.d. Niet met water of vocht natuurlijk, maar gewoon even met het staafje over de contactjes. Mischien zijn ze vies o.i.d.

Controleer ook effe of je oplader wel werkt!

Eén van de belangrijkste nadelen van lithium-ionenaccu's is dat je ze nooit leeg mag wegleggen maar ze direkt, nog binnen 5 minuten dient op te laden. Ik heb defekte cellen vaak genoeg "gerepareerd" door er een zware stroomstoot kort door te jagen maar in de winkel zijn ze niet zo hulpvaardig en verkopen liever een nieuw accupack. Overigens, sommige lithiumladers geven soms af en toe zelf al voorzichtig een stroomstootje: soms moet je wel 5 minuten wachten alvorens het laadproces nog op gang komt maar als hij niets doet dan heeft de chip 1 defekt celletje ontdekt en doet dan niks meer: nieuwe kopen want op accu's zit nooit garantie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100