SIM-wachtwoord?

Mijn oude mobiel(samsung star) was in de wc gevallen! nu heb ik een oude lg. Ik probeer nu de oude mobiel van mijn zus(ook een samsung star) maar eerst geeft hij telefoonblokkering aan die weet ik. daarna pin die weet ik ook. Maar daarna moet ik een SIM-wachtwoord intoetsen ik heb al van alles geprobeerd maar ik heb echt geen idee wat het is?

Weet jij het antwoord?

/2500

blijkbaar is jouw telefoon niet simlockvrij.

Die Samsung Star is gewoon niet simlockvrij... Voor een tientje bij de turk opgeheven als je het zou willen. Dus nee, we hebben geen idee wat het sim-wachtwoord is.

Hij kan wel simlockvrij zijn hoor. Volgens mij heeft het daar niet mee te maken. Ik heb op mijn samsung de mogelijkheid zelf een sim-wachtwoord in te stellen. Als je dan een andere simkaart in de telefoon stopt moet je dat wachtwoord ingeven. Dat is volgens mij om ervoor te zorgen dat een dief jouw telefoon niet kan gebruiken als hij een andere simkaart wil. Heeft jouw zusje dit ingesteld? Zo niet is het wachtwoord waarschijnlijk 0000 of 00000000. Toen ik een andere simkaart in mijn telefoon stopte was het 00000000. Dat is volgens mij zo bij (bijna) alle Samsung telefoons. Succes!

Klopt. Dit is geen simlock. Dit is een code die je kan instellen zodat er geen andere simkaarten geplaatst kan worden in de telefoon, tenzij je de code hebt. Dit kunnen de meeste telecom unlockers wel oplossen, soms moet er dan wel nieuwe software in de telefoon geladen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100