Mijn prepaidnummer wordt afgesloten, wat moet ik doen?

Ik heb een prepaid mobiel gekocht waarmee ik bel via vodafone. Omdat ik een jaar niet opgewaardeerd heb gaan ze morgen mijn nummer afsluiten. Zelf bel ik eigenlijks nooit en sinds ik 0,35€ per minuut sms betaal vraag ik mij af of ik niet gewoon de sim kan verwijderen? Ik kocht hem met Vodafone erop, dus wat is beste optie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor vele mensen is een abbo erg handig ;) Mocht je het geld er niet voor hebben kan je bijv, bij albert heijn 10 euro prepaid kopen, zodra het geld op is kan je weer een nieuwe kopen,

hey, Als ik het goed begrijp wil je wel gewoon je nummer houden om bereikbaar te blijven ? Voor je contacten die dat nummer van jouw hebben. je kan meerdere dingen doen... - koop een tientje beltegoed zodat je dat nummer behoudt - ga op zoek naar een andere provider die jouw wel bevalt wat betreft de kosten. Jou mobiel accepteert nu alleen nog maar Vodafone, bij verschillende telefoonzaken, of zwartemarkt in beverwijk kan je hem simlock vrij maken. En dan kan je er een ander simkaartje in doen ! Succes

Laat je telefoon simlockvrij maken, dat kost veelal ongeveer 15 euro. Mocht je toestel ouder dan een jaar zijn kun je bij je provider terecht voor het kosteloos simlockvrij laten maken van jouw toestel. Je kunt vervolgens een simkaart kiezen van een provider die je wilt, je hebt dan alleen wel een ander nummer maar misschien dat er wel wat met nummerbehoud valt te regelen bij je nieuwe provider.

Als je mob.telefoon een jaar of langer in je bezit is kun je bij de provider een unlockcode aanvragen waarmee je je GSM simlockvrij kunt maken. Daarna kun je elke gewenste simkaart (zoals door mijn voorganger is benoemd) plaatsen.

ik zou overstappen na lebara 10 euro kopen en je krijgt er gratis 10 euro bij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100