Wie weet een goeie/leuke telefoon?

Weet iemand welke telefoon goed/leuk is. Ik wil een telefoon zonder touchscreen gewoon met een toestenbord maar wel een die heel veel functies (internetten,msn,camera ezv.)
En het liefst eentje die er ook een beetje leuk/apart uitziet.
Kan iemand me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Blackberry voldoet aan al die eisen Toegevoegd na 42 seconden: http://us.blackberry.com/smartphones/blackberrycurve.jsp

Blackberry, is ook heel populair.

Nokia E72 vind ik een fijne telefoon, en kan bijna alles!

Nokia e72 is heel goed en de htc chacha

Via MP heb ik precies zo n toestel te koop staan. Samsung i620 is alles kunner. Ook datgene wat je hierboven beschrijft

Is dit misschien iets: LG GW300 Een goeie telefoon met duidelijke toetsen en zonder touchscreen

HTC desire met toetsenbord! Touchscreen, camera en hij is kleiner dan de iphone:-) dus kan ie zo in je tas. Ik heb nu nog de nokia n97 met toetsenbord en die is waardeloos. Het schuifmachenisme van het toetsenbord is stroef en het plaatje van de accu laat hierdoor los. Daarbij werkt de programmatuur traag en niet zonder ergenissen. Mijn volgende wordt zeker weten de HTC! Mijn vriendin heeft hem en is er zeer tevreden over.

Bronnen:
Eigen ervaring

Veel kunnen? dan zou ik zeker eens aan een Iphone of Android denken. Wel zit je in principe wel in de touchscreen hoek. Maar dat is bij deze twee niet zo'n punt, dat gaat erg gladjes vergeleken met de eerste touchphones. De nieuwe Anroids hebben ook Swype, dat is echt geweldig als je een hekel hebt aan aanraakschermen. Over een Iphone glijd je heen, zeker geweldig, maar helaas geen Swype. Androids zijn erg betaalbaar, Iphone wat duurder. Samsung gaat de Galaxy II/Android uitbrengen, met een ''mega'' scherm, dat is bijna een kleine tab. Leuk en apart zijn wel woorden die passen bij zo'n telefoon. En veel kunnen dat hoef je je niet af te vragen, Iphones en Androids hebben zeker meer dan een kwart miljoen apps, en zijn standaard strak uitgerust.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100