ik wil een nieuwe telefoon onder de 100 euro mijn oog is gevallen op de samsung star qwerty is dit een goede telefoon of zijn er betere?

ik wil een goede telefoon het moet graag wifi hebben goede games kunnen spelen touchscreen en een indien mogelijk een qwerty toetsenbord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Samsung star qwerty.. Ik ken veel mensen die hem hebben en hem ook al lang hebben! Het funtioneert goed. Ook het toetsenbord is erg fijn. Op het begin in het wel even wennen aan de touch maar dat duurt niet lang. Er zit alleen geen wifi op. Dat is wel jammer.

Samsung star qwerty heb ik ook gehad, die heeft sowieso geen Wifi en gaat heel snel kapot. Een vriend van mij heeft een qwerty mobiel met Wifi van lg geloof ik. Kijk morgen even terug dan zoek ik het voor je uit

Heb je een ipod touch, ga dan naar de site: tradingmic.com en zoek dan op C apple peel, dat maakt er een iphone van. Het werkt serieus echt heel goed, ik heb hem, en er is niks wat het niet doet..

Samsung Galaxy Europe (GT-I5500). Dit is een Android toestel met wifi en touchscreen. De prijs is wel wat hoger, namelijk zo'n €120,-. Maar dan heb je wel echt waar voor je geld. Ook is een mogelijkheid de Nokia C3-00. Dit is een toestel met een QWERTY-toetsenbord en wifi. Deze kost zo'n €100,-. Ik heb zelf de Galaxy Europe, en deze bevalt zeer goed. Je kan er veel games op zetten via de Android-Market en de wifi is zeer snel. Succes mes het uitzoeken van een mobieltje.

Bronnen:
http://www.nokia.nl/ontdek-alle-toestellen...
http://www.samsung.com/nl/consumer/mobile-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100