is er een app om een andere telfoon ongezien te volgen?

Toegevoegd na 5 uur:
Het liefst een app die op de telefoon die ik wil volgen niet te zien is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is legaal als u het voor uw eigen minderjarig kind doet APP: Glympse extra app: APP password locker. Met Glympse ziet u locaties van andere met de zelfde app ingestelde telefonen en met de password locker zorgt u ervoor dat u kind het niet uit kan zetten

Wanneer je gebruik maakt van een iPhone, en degene die je wilt volgen ook, dan kun je de app Zoek mijn vrienden downloaden. Vanaf iOS 9, die rond de herfst uit zal komen, staat deze zelfs standaard geïnstalleerd op het apparaat. In deze app kun je instellen dat je een persoon wilt volgen. Dit moet dan uiteraard geaccepteerd worden door die persoon. Wanneer je de app op eigen iPhone dan opent, dan wordt de locatie opgehaald van alle "vrienden" die je hebt toegevoegd. Het is belangrijk om te weten dat de functie van locatie verstrekken aan eventuele volgers altijd is uit te schakelen door "deel mijn locatie" simpelweg uit te zetten. Toegevoegd na 1 minuut: Eigenlijk is het alleen van belang dat degene die je wilt volgen een iPhone heeft. Zoek mijn vrienden kan thuis ook op een iPad, iPod of zelfs Mac worden geïnstalleerd. Daarnaast moet degene die je wilt volgen ook altijd verbonden zijn met het internet.

Als hij een iPhone heeft is het al standaard aan en om hem op te zoeken moet je of naar icloud.com en drukken op Zoek Mijn iPhone OF op je iPhone/iPad/iPod Touch de Zoek Mijn iPhone app installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100