hoe krijg ik twee dezelfde apps op mijn telefoon?

Ik heb 2 accounts voor een app, alleen wil ik ze beide kunnen beheren en niet steeds uitloggen en inloggen. er zijn geen alternatieve apps ervoor en kan alleen via de officiële. hoe kan ik twee dezelfde apps eropzetten?
ik wil het ook wel via de computer doen als het mogelijk is.

Toegevoegd na 1 uur:
ik heb een android toestel

Weet jij het antwoord?

/2500

ik weet het niet zeker, maar ik denk dat niet mogelijk is. op de pc kun je volgens mij geen apps installeren en op een telefoon geen 2 dezelfde.

In principe is dit niet mogelijk. Ik zeg 'in principe', omdat het in sommige gevallen wel mogelijk is maar daarvoor is aardig wat kennis wel vereist. Ten eerste heb je een tooltje nodig om een apk file naar je pc te kunnen downloaden, hiervoor heb je Real APK leecher voor nodig: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563894 (werkt overigens alleen voor de gratis apps op google play) Vervolgens heb je APKtool nodig om de boel uit elkaar te trekken: https://code.google.com/p/android-apktool/ Hier http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=707189 en hier http://android.stackexchange.com/questions/19935/how-to-keep-two-versions-of-an-app-installed staat hoe het in zijn werk gaat. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100