Blijft Facebook op je gsm open staan als je het pas geopend hebt?

Stel nu dat je Facebook geopend en gebruikt heb en dan ga je druk je op de knop voor menu. Blijft FB dan open staan ( want het staat open in je 'onlangs geopende tabbladen') en Wifi of mobiel dataverkeer gebruiken ookal ben je bezig op het menu?

Zo ja, bestaat er dan eigenlijk een app die je Wifi aan legt wanneer je FB écht nodig hebt en af legt als je het even niet meer gebruikt? Dit bijvoorbeeld ook met een andere app zoals de VTM-app. Voor mij is het ook niet noodzakelijk om een melding te krijgen van de chat ofzo op FB, het mag echt afgesloten zijn (maar dan wel zonder het afmelden, voor het gemak)

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit hangt wel af van welke smartphone. Normaal gezien als je de fb app niet uitzet blijft deze aanstaan om bv meldingen te ontvangen. Het gaat dan WIFI op mobiel data gebruiken om de meldingen op te halen zonder dat je dat eigenlijk weet, maar bij Iphone kan je instellen dat je fb niet wilt gebruiken bij mobiel data. hiervoor moet je naar instellingen gaan en mobiel netwerk waar je de apps kunt bekijken die mobiel data gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100